Menu

Vacatures voor Trainee

Als trainee ben je een recent afgestudeerde MBO/HBO/WO-er en heb je de ambitie om binnen de publieke sector je carrière te starten! In nauwe samenwerking met de Gemeente Groningen, de Gemeente Assen, de Gemeente Emmen, Gemeente Stadskanaal en de Provincies bieden we het traineeprogramma aan. Als trainee werk je aan een additionele projectopdracht binnen een van de werkdomeinen van een organisatie.

 

Vacatures BBL MBO/HBO

BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg, dat betekent dat je niet alleen een baan hebt, maar daarnaast ook een opleiding volgt, zodat je je MBO diploma kan halen.
In de publieke sector is nog steeds vraag naar ondersteuning, daarom bieden we leerbanen aan bij bijvoorbeeld gemeenten, provincies en onderwijsinstellingen. Je kan dan aan het werk gaan als o.a. facilitair medewerker, horeca assistent, hovenier, office-assistent, managementassistent of als chauffeur goederenvervoer. Je kiest zelf bij welke school je de opleiding wilt volgen.

 

Open sollicitatie

Wij bieden jou de mogelijkheid om een open sollicitatie te doen voor een BBL-opleiding!

Je komt te werken binnen de publieke sector, waarbij je naast je werk een opleiding volgt. Wij werken bijvoorbeeld samen met de gemeente Groningen (Stadsbeheer, Iederz, SPOT), gemeente Assen, gemeente Het Hogeland, Provincie Groningen en Drenthe, VGG en DUO, maar ook met onderwijsinstellingen zoals Drenthe College, Noorderpoort, Alfa College en Terra College.

 

 

 

Waarom GOA Publiek?

  • Goed startsalaris
  • Informele, open bedrijfscultuur
  • Persoonlijke begeleiding 
  • Volop opleidingsmogelijkheden
  • Alle ruimte voor jouw wensen en ambitie
  • Veel variatie in werkzaamheden