Menu

BBL Assistent Horeca niveau 1 bij Noorderpoort college

Publicatie datum: 22 september 2023 09:26

Vacature

Type functie

Extra info

Contactpersoon vacature

BBL Assistent Horeca niveau 1 bij Noorderpoort college

Heb jij een passie voor alles wat met catering en voeding te maken heeft? En wil je graag de BBL opleiding Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie doen? Dan is de functie als BBL Assistent Horeca bij het Noorderpoort echt iets voor jou!

Over de organisatie
Bij Noorderpoort help je vakmensen om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, die aan het begin van hun loopbaan staan. Maar ook volwassenen, die zichzelf verder ontwikkelen. In vakken die de regio én heel Nederland hard nodig heeft.

Leeromgeving en werkzaamheden
Als BBL Assistent Horeca zorg je voor het beheer van de cateringvoorzieningen op de locatie waar je werkzaam bent. Je hebt passie in alles wat met “gezonde” voeding heeft te maken en laat dit ook zien tijdens je werk.
Het team Horeca werkt op verschillende locaties van het Noorderpoort College. Je komt op een van de locaties te werken in de stad Groningen.

Naast je werk bij Noorderpoort, ga je één dag per week de opleiding BBL Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie niveau 1 volgen.

Selectiecriteria en eigenschappen
Je bent enthousiast en gemotiveerd om je te ontwikkelen tot een goede Assistent Horeca. Je hebt een passie voor de horeca en voeding en wil graag op een school gaan werken. Je beschikt op zijn minst over een goede basiskennis van de Nederlandse taal, zodat je goed kan communiceren met je collega’s.

Je bent op korte termijn beschikbaar en kan zo snel mogelijk starten met werken en de opleiding.

Wat bieden wij jou

  • Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaald door GOA Publiek;
  • Je ontvangt een contract voor een schooljaar en je komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan Noorderpoort;
  • Je start zo snel mogelijk met de BBL-opleiding 'Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie niveau 1' of je bent al begonnen met deze opleiding en je zoekt nog een BBL plek;
  • Je krijgt vanuit GOA Publiek een carrièrecoach toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Op deze manier heb je één vast contactpersoon;
  • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Je wordt ingeschaald op basis van de werkzaamheden die je gaat doen en ervaring.

Meer informatie en solliciteren
De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten geselecteerd zijn, dus wacht niet te lang met het insturen van je sollicitatie! Solliciteren kan via www.goapubliek.nl/vacatures

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact met GOA Publiek op door te bellen of een whatsapp te sturen naar 050 700 1323 of mailen naar info@goapubliek.nl.

Solliciteren mag via de sollicitatieknop op onze website, maar je mag ook een e-mail naar ons sturen met jouw cv en motivatiebrief via info@goapubliek.nl

 

Acties